SAMSUN / TERME - Nazmiye - Ünal Soğancı Ortaokulu

Şbt

Okulumuzun yapmış olduğu 4006Tübitak Bilim Fuarları Destekleme Programı başvurularımız destekleme almaya hak kazanmıştır.

Şbt

Okulumuz öğrencileri tarafından cumhuriyet temalı tiyatro gösterisi ve akabinde resim sergisi gerçekleştirilmişitir.

Şbt

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Programı okulumuz koordinesinde  İlçemiz belediye kültür merkezinde gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Resim Öğretmenimiz Duygu Boy ve öğrencilerimiz tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası kapsamında hazırlanan resim sergisi açılışı İlçemiz Belediye Kültür Merkezinde Kaymakamımız Sn. Metin Maytalman ve Protokol üyeleri tarafından gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Türkçe öğretmenimiz Pınar Şen koordinesinde "OKUSAM" projesi kapsamında çeşitli çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Sınıflarımızda yerli malı haftası kutlanmıştır.

Şbt

"Cumhuriyet Güvenlik ve Jandarma" temalı resim yarışmasında Öğrencimiz Bilge KASIMAY İlçe Birincisi olmuştur.

Şbt

Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu olarak öğrencilerimiz ile birlikte sinema etkinliği düzenlenmiştir.

Şbt

Yıldız kızlar voleybol takımımız ve küçük kızlar voleybol takımımız ilçe şampiyonu olmuştur. Yine yıldız erkek futbol takımımız da ilçe şampiyonu olmuştur.

Şbt

Öğrenci-Veli Ziyaretlerimiz ile Akademik Başarıyı Desteklemeye Devam Ediyoruz.

Kas

Okulumuza Müdür Olarak Atanan Mustafa Atınç KASAPOĞLU 01 Ağustos 2023 Tarihi İtibariyle Okulumuzda Görevine Başladı. Kendisine Nazmiye Ünal Soğancı Ortaokulu Ailesi Olarak Başarılar Dileriz.